1 2 3 4 5
TexelWeddings facebook
Logo TexelWeddings

Werkwijze van Texel Weddings


Hieronder kunt u lezen welke diensten Texel Weddings kan bieden. Alle mogelijkheden worden voorafgegaan door een geheel vrijblijvend en kostenloos kennismakingsgesprek.

Complete organisatie

Texel Weddings kan de gehele bruiloftsorganisatie op zich nemen. Denk hierbij aan organisatie en planning van de bruiloft, leveren van unieke (styling) ideeën,  oplossingen voor ieder vraagstuk, onderhandelingen met leveranciers, bewaken van het budget, fungeren als ceremoniemeester, aankleden van de locatie(s) en andere voorkomende werkzaamheden. Uiteraard wordt alles in nauw overleg met het bruidspaar georganiseerd.
Kosten: 12,5% van het totale trouwbudget

Deelorganisatie

Wellicht vinden jullie het leuk om zelf jullie bruiloft te regelen, maar zijn er onderdelen waar jullie op vastlopen of waar jullie gewoonweg niet aan toe komen. Samen bespreken we welke onderdelen jullie zelf regelen en welke onderdelen door Texel Weddings geregeld worden.
Kosten: 12,5% van het budget voor deze onderdelen

Ceremoniemeesterschap

Willen jullie dat alle dierbaren onbezorgd kunnen genieten van jullie bruiloft? Zadel dan geen vrienden of familie op met de taak als ceremoniemeester. Texel Weddings kan deze taak uit handen nemen. Kiezen jullie voor deze optie, dan hebben we circa 1 maand voor de trouwdatum overleg over het draaiboek en de leveranciers. De tijd die volgt check ik alle gemaakte afspraken met leveranciers en zorg ik dat alle leveranciers een draaiboek krijgen. Op de dag zelf zal ik als ceremoniemeester en gastvrouw zorgen dat de dag uitstekend verloopt. 
Kosten: € 475,- incl. btw (max. 20 uur)

Wedding concept

Voor bruidsparen die een duwtje in de goede richting nodig hebben! Samen gaan we brainstormen over jullie droomhuwelijk. Texel Weddings vertaalt dit in een uniek concept, compleet met een voorlopig kostenoverzicht en aanbevelingen voor leveranciers. Vervolgens gaan jullie zelf aan de slag om jullie bruiloft verder vorm te geven en afspraken met leveranciers te maken. Op een door jullie gewenst moment volgt een follow-up gesprek waarin  jullie al jullie vragen kunnen stellen en er door mij wordt gecheckt of aan alles is gedacht.  
Kosten: € 325,- incl. btw

Wedding consult

Willen jullie graag alles zelf regelen maar weten jullie niet waar je moet beginnen? Is alles al geregeld maar wil je graag een check up om te controleren of jullie aan alles gedacht hebben? Of hebben jullie verschillende achtergronden maar vinden jullie dit moeilijk te combineren in 1 geweldige huwelijksdag? In een persoonlijk gesprek nemen wij jullie vraagstukken door.
Kosten: € 37,50 per uur incl. btw  

Uiteraard is het ook mogelijk om Texel Weddings in te zetten voor andere festiviteiten. Te denken valt aan een 25 jarig huwelijksfeest, organiseren van het vrijgezellenfeest of een brainstormsessie met de vriendengroep om tot unieke ideeën voor een vrijgezellenfeest te komen.